Advokatfirmaet Lindstrøm AS

Nyheter

Vi søker advokat/advokatfullmektig

Vi søker en selvstendig, engasjert, utadvendt advokat/advokatfullmektig med gode juridiske kunnskaper og sosiale egenskaper samt god skriftlig og muntlig fremstillingsevne. Du må like å jobbe med mennesker og være strukturert og effektiv.

Vi tilbyr et godt og uformelt arbeidsmiljø, med trivelige og engasjerte kollegaer med fokus på høy faglig kvalitet. I dag holder vi til i Storgata 25, som ligger sør i Tromsø sentrum. Vi skal imidlertid flytte til Strandtorget 3 i løpet av oktober.

Advokatfirmaet er i dag i kontorfellesskap med Advokatfirmaet Elvenes og Advokat Anneli Bendiksen. Fra 18. oktober vil vi også være i fellesskap med Advokatfirmaet Eriksen.

Grunnet økende oppdragsmengde og at en av våre advokater jobber redusert, søker vi etter en advokater/advokatfullmektig som ønsker å jobbe hos oss i et tidsbegrenset vikariat med varighet i inntil 12 måneder. Det kan være muligheter for fast stilling ved utløpet av vikariatet.

Søker må ha

  • God faglig kompetanse
  • Evne til å jobbe selvstendig
  • God skriftlig og muntlig formidlingsevne
  • Stor arbeidskapasitet og fleksibilitet

Vi tilbyr

  • Interessante arbeidsoppgaver
  • Hyggelige kolleger i et godt arbeidsmiljø i moderne lokaler i Tromsø sentrum
  • Gode muligheter til å utvikle juridisk kunnskap og kompetanse
  • Mulighet for prosedyreerfaring
  • Gode samarbeidsevner

Kompetansekrav
Cand.jur. eller Master i rettsvitenskap.

Søknad

Søknad med CV, attester, vitnemål og karakterutskrift sendes til vl@advlindstrom.no.

Søknadene vil bli vurdert fortløpende.

Spørsmål og henvendelser kan rettes til advokat Vibeke Lindstrøm, tlf. 99084444.

Ny advokat – Risten Inga Henriksen

Fra 11. mars 2019 består advokatfirmaet av to advokater. Vibeke Lindstrøm og Risten Inga Henriksen. Henriksen har erfaring som advokat fra Advokatfirmaet Bakke AS. Hun har tidligere jobbet som juridisk rådgiver og mekler i Forbrukerrådet.

Henriksen har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Tromsø og intensivkurs om urfolks rettigheter ved Columbia University, New York. Henriksen vil styrke vårt firma med sin samiske kultur og sin erfaring innen strafferett, arverett, arbeidsrett og fast eiendoms rettsforhold. Dette er fagområder vi ikke har jobbet så mye med tidligere. Hun vil i tillegg jobbe med barne- og familierett.

 

Advokatfirmaet Lindstrøm AS