Advokatfirmaet Lindstrøm AS

Om Advokatfirmaet Lindstrøm

Advokatfirmaet Lindstrøm AS har to ansatte, advokat Vibeke Lindstrøm og advokatfullmektig Hanna Sofie Floer.

Lokalisering

Firmaet holder til sentralt i Tromsø. I oktober 2019 flyttet vi inn i nyoppussede lokaler i Strandtorget 3, like ved Nerstranda kjøpesenter. Her er det lett å finne parkering. Vi deler kontorfasiliteter med flere andre advokatkontor; Advokatfirmaet Elvenes AS, Advokatfirmaet Eriksen AS og Advokat Anneli Bendiksen AS.

Klienter og møter

Advokatfirmaet bistår klienter hovedsakelig i Nord-Norge. Dersom det er nødvendig drar vi på hjemmebesøk, men som hovedregel har vi møter på vårt kontor i Tromsø.

Vi anser oss som et moderne advokatfirma. Vi har møter via Skype og Teams, og vi kan kontaktes på Facebook. Vi er også fleksible når det gjelder møtetidspunkter. Vi forsøker så langt det lar seg gjøre å tilpasse møtetidspunktene til våre klienter.

Fagfelt

Vi har spesialisert oss innen personskadesaker, trygd og barne- og familierett. Advokat Vibeke Lindstrøm har i flere år jobbet innenfor disse fagfeltene. I år ble kompetansen ytterligere forsterket ved at firmaet ansatte Hanna Sofie Floer. Hun har jobbet i flere år i NAV Klageinstans, og har derfor godt kjennskap til hva som skal til for å få medhold i en klagesak til NAV Klageinstans.

Det er enkelt å kontakte oss. Vi kan nås på telefon, e-post, Facebook eller ved å fylle ut kontaktskjemaet. Advokatene kan også kontaktes direkte på telefon eller e-post.

Personvern

Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg på at dine personopplysninger blir behandlet på en forsvarlig måte, se firmaets personvernerklæring.

Advokatfirmaet Lindstrøm AS